Autowijma is specialist in

contact

Puur Italiaans Rijplezier

Autoruit reparatie Leeuwarden

Door ons merkspecialisme kunnen we in korte tijd uw autoruit repareren.

Een ster kan snel verder barsten

Heeft u een sterretje in de voorruit van uw auto? Dan is het verstandig om deze direct te laten repareren. Een ster in uw autoruit kan verder barsten waardoor de schade nog groter wordt en de complete voorruit vervangen moet worden.

Door temperatuurwisselingen kan een sterretje in uw autoruit al snel uitgroeien tot een grote barst. Naast dat het repareren van een autoruit belangrijk is voor uw veiligheid kan een snelle reparatie u een hoop geld besparen. Tijdige reparatie voor uw autoruit is daarom erg belangrijk. Wanneer uw autoruit is gebarsten kunnen wij deze voor u  vervangen.

Autoruit controle tijdens de APK

Een scheur in de voorruit is alleen toegestaan bij een APK keuring wanneer deze het zicht niet belemmert en niet vertakt is! De APK is een momentopname, regelmatige controle en onderhoud aan uw autoruit blijft dus belangrijk.

Merkspecialisme in Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari en Maserati

Autobedrijf Wijma in Leeuwarden is gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari en Maserati. Door ons merkspecialisme kunnen we in korte tijd uw autoruit repareren. In eerste instantie zal altijd geprobeerd worden om uw autoruit te repareren. Vervangen kan altijd nog.

Autoruit reparatie afspraak inplannen

Voor reparatie of vervanging van uw voorruit, zijruit of achterruit kunt het beste telefonisch contact opnemen via 058-2 12 13 14 of een afspraak inplannen via onze website.

Via het onderstaande formulier kunt u direct een afspraak inplannen om uw autoruit te laten repareren of vervangen.

Een moment geduld aub.

Puur Italiaans Rijplezier