Autowijma is specialist in

contact

Puur Italiaans Rijplezier

Een auto importeren uit Duitsland?

De laatste jaren kiezen er steeds meer mensen in Nederland voor om een auto uit Duitsland te importeren.

De laatste jaren kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om een auto uit Duitsland te importeren. Waarom?

De belangrijkste reden is dat de auto en uitvoering gevonden kan worden zoals de klant wenst. De laatste jaren is het gebruikte wagenpark in Nederland door de fiscale regelingen en hoge BPM heffingen erg verandert. Er zijn bijvoorbeeld 2/3 jaar geleden weinig auto’s aan particuliere mensen verkocht met veel opties en accessoires alsmede de wat zwaardere motoren, omdat de prijs hiervan gewoon te hoog  was en is.. Mocht dit wel gebeurt zijn dan zal deze consument de auto niet na 2 of 3 jaar weer van de hand doen met een lage kilometer stand omdat de afschrijvingen in Nederland te hoog zijn. De consument die een jonge gebruikte occasion zoekt wil over het algemeen een auto met veel opties en accessoires, als alternatief voor een nieuwe auto.

Hiervoor is het Importeren uit Duitsland een geweldig alternatief, over het algemeen is de auto in Duitsland completer uitgevoerd, dit omdat de aanschafprijs van de auto en accessoires veel lager ligt (19%BTW en geen BPM heffingen). Omdat de auto in Duitsland minder afschrijft(gemis van BPM) zal de auto eerder ingeruild worden met mooie kilometerstanden.  Hierdoor, en het veel grotere aanbod, is het een stuk gemakkelijker om een auto naar keus  te vinden.

Op onze website heeft u keus uit ruim 100.000+ Duitse import auto’s. De prijzen op de website zijn inclusief alle bijkomende import kosten. De auto’s die wij voor onze klanten uit Duitsland importeren worden allemaal rijklaar afgeleverd!

Wat kost een auto importeren uit Duitsland?

Op onze import website ziet u bij alle auto’s direct de rijklaar prijzen. Dit is inclusief 6 maanden Bovag garantie, Nederlands kenteken, transport, opslag, voorfinanciering van een gedeelte van de auto, u hoeft helemaal niets te doen, wij regelen alles voor u.

Auto importeren uit Duitsland bpm

Heeft u zelf een auto gevonden in Duitsland neem dan contact met ons op, wij kunnen u dan een offerte doen waarbij wij alles voor u uit handen nemen, en de auto voor u importeren, eventueel met de mogelijkheid van Bovag  garantie en inruil van uw huidige auto.

Hoe werkt dat, een auto importeren uit Duitsland?

Als u de perfecte auto in Duitsland heeft gevonden reserveren wij de auto voor u. Na de bevestiging van de koop en de aanbetaling zorgen wij voor een verzekerd transport en de verdere administratieve werkzaamheden.

Als de auto uit Duitsland geïmporteerd is krijgt u van ons bericht en kunt u de auto komen bekijken. Wij laten de auto zo snel mogelijk door de RDW keuren en verzorgen de BPM-aangifte bij de douane. U hoeft dus verder niets te doen, alleen een proefritje maken.

Zodra het kentekenbewijs en uw kentekenplaat binnen zijn, maken wij met u een afspraak. Het hele import proces duurt over het algemeen zo’n twee tot drie weken. Bij de meeste auto’s is er nog sprake van fabrieksgarantie. Als dit niet het geval is wordt de auto met 6 maanden Bovag garantie geleverd, dit zit bij de import prijs in.

Dit bericht is geplaatst op 15 april 2015 door Tussendoor | Er zijn momenteel nog geen reacties, wees de eerste!

Reacties op Een auto importeren uit Duitsland?

Puur Italiaans Rijplezier